Click Here!

Kelas Membuat Kasut

Ditulis oleh Aida Awie on Monday, December 9, 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

      Lama tak menulis tentang kelas kasut. Tiap minggu pun ada kelas. So busy... Sabtu baru ni keluar pagi2 membeli material baru sebab ada sesetengah material dah habis. So hubby sudi jadi driver. Dari rumah ke cheras, kemudian terus ke serdang dan balik semula ke cheras baru la balik ke rumah. Sampai rumah tepat jam 5 petang. Tq abang... Penat memang penat, but i love it! Layan gambar ok.

Aksesori ape korang nak letak kat kasut? Pilih je.. 
Pilih! Pilih!! Ni baru satu jenis je... Banyak lagi yang lagi cantik dan lagi tinggi.
Saalah satu material yang saya beli hari tu..  Kaler pink no 3 tu sweetkan? Saya beli material ni untuk buatkan sepasang kasut tempahan kawan lama.

Published with Blogger-droid v2.0.10

{ 47 komen... read them below or add one }

Razfira said...

wow.. pasni leh jual kasut. hehe

Aida Awie said...

Razfira, saya cuma mengajar je kut, tak menjual. Sebab kadang2 idea kita berbeza. Apa yang kita suka tak semesti orang pun suka... kan?

Anonymous said...

Sis , interested nk join kelas buat kasut . Pm me detail : annesim91@yahoo.com

Anonymous said...

sis, boleh email sy tentang kelas mmbuat kasut.
sheera.adam@yahoo.com

Anonymous said...

tlg email saya berkenaan kelas kasut syakierah@yahoo.com

Anonymous said...

boleh email sy tentang kelas mmbuat kasut.
hafizatulainie@gmail.com

Anonymous said...

boleh email sy tentang kelas mmbuat kasut.
hafizatulainie@gmail.com

Anonymous said...

boleh email sy tentang kelas mmbuat kasut.
hafizatulainie@gmail.com

Anonymous said...

boleh email sy tentang kelas mmbuat kasut.
hafizatulainie@gmail.com

Anonymous said...

boleh email sy tentang kelas mmbuat kasut.
hafizatulainie@gmail.com

Anonymous said...

boleh email sy tentang kelas mmbuat kasut.
hafizatulainie@gmail.com

Anonymous said...

ASLKM...BOLEH EMAIL SY TENTANG KELAS MEMBUAT KASUT.SEDANG MENCARI SEDIKIT ILMU BERKAITAN BIDANG INI.EMAIL MAKLUMAT KEPADA SY. eira.orked@gmail.com.my
TERIMA KASIH

EIRA.

Anonymous said...

bleh pm saya ttg kursus buat kasut ni.sya amat berminat.tq
firdauskbc@yahoo.com

Anonymous said...

Salam sis email sy bleedingcherry91@gmail.com ttg class tu.

Anonymous said...

saya berminat untuk mengikut kelas membuat kasut... tolong email detail dkt ferissa_981@yahoo.com terima kasih didahulukan

Anonymous said...

email saya tentang kursus membuat kasut sherry_sweet21@yahoo.com...

Anonymous said...

email saya tentang kursus membuat kasut sherry_sweet21@yahoo.com...

Anonymous said...

SALAM, INTERESTED NAK JOIN KLAS WAT KASUT NIE...PLS PM DETAIL KE wsafiah@yahoo.com. TQ.

ASNIDA FAHARUL RADZI said...

As salam.... Hi.. Sy berminat nk taw pasal klas buat kasut ni... aszopfan88@gmail.com..

Anonymous said...

hi, boleh pm saya mengenai kelas kasut puan. email saya cikjan@yahoo.com
terima kasih

myjalan la said...

Saya pun berminat; dibb.osman@gmail.com

Amim Jamaludin said...

Sy berminat belajar membuat kasut.. boleh email sy details masteramim@gmail.com

Amim Jamaludin said...

Sy berminat belajar membuat kasut.. boleh email sy details masteramim@gmail.com

Amim Jamaludin said...

Sy berminat belajar membuat kasut.. boleh email sy details masteramim@gmail.com

Amim Jamaludin said...

Sy berminat belajar membuat kasut.. boleh email sy details masteramim@gmail.com

Azah Sani said...

Saya berminat nk belajar buat kasut, boleh emailkn detail ke azahabdullahsani @gmail.com.

Azah Sani said...

Saya berminat nk belajar buat kasut, boleh emailkn detail ke azahabdullahsani @gmail.com.

ANM CONCEPT said...

Ada kelas untuk belajar buat kasut? Saya berminat boleh hantar detail di anm.concept@gmail.com. tqsm

Anonymous said...

As-salam alaikum
Saya berminat sertai kelas buat kasut.bagi detail kat email faarisarrahman@gmail.com

Farazie Orkid said...

hi kak. saya berminat nak belajar buat kasut. boleh bg tahu bagaimana caranya. kopikota@gmail.com

Nurul Kay said...

Salam. Kelas buat kasut ada lagi ke? Sy berminat nak belajar. Mana tau boleh buat bisnes jual kasut rekaan sendiri. Email sy nurulhuda.kay@gmail.com. thanks..

Anonymous said...

sis sy berminat nk blja buat kasut.email hamizazainal@yahoo.com ;)

Assye said...

Sis, saya berminat..malangnya saya d Sabah. vanessa.apines@gmail.com

aida awie said...

Vanessa, terima kasih kerana berminat. Jika ada 10 org yg join kelas ni saya boleh ke sana. Hubungi saya nnt ya.

Adeep Dassler said...

Hi boleh email detail ttg kelas kasut ni.
adeepjt@gmail.com. tq

ann apit said...

Kak..material2 kasut nk beli kt mna yea

Anonymous said...

Sis,
boleh email sy tentang kelas mmbuat kasut.berminat utk belajar.
firdausnasib@yahoo.com

natasha said...

Saya berminat utk join class buat kasut.please email the details to natashazulkifli@yahoo.com.thank you.

natasha said...

Sorry email saya natashazulkifli86@yahoo.com

melissakheil said...

Dimana bole dapat tool untuk membuat kasut ni ye? berapa kos untuk semua tool?

melissakheil said...

Dimana bole dapat tool untuk membuat kasut ni ye? berapa kos untuk semua tool?

Aida Awie said...

Melissakheil, kalau jd student kami berpeluang dpt senarai penuh pembekal2 tersebut. So jom join kelas kasut kami @fb kelaskasut

farahin said...

Saya berminat utk join class buat kasut , boleh ke emailkan saya details to farahin_abdullah@yahoo.com

Mell said...

Salam, boleh email sy detail class buat kasut tu : eju_laz@yahoo.com
Tqvm- Mell

Amy said...

Salam. berminat nak join kelas. boleh bagi detail
kucing.belang.05@gmail.com

Anonymous said...

Salam, saya berminat mengikuti kelas membuat kasut. Boleh e-mel kepada saya uramaq@yahoo.com Terima kasih.

Anonymous said...

Hye...bleh email sy tentang details buat Kasut
Email: iraiadatul17.com