Click Here!

Kelas-kelas Sandal

Ditulis oleh Aida Awie on Friday, October 24, 2014



     Ini kelas flat clog sandal 2 minggu lepas. Pelajar saya datang dari Ampang, bersama suami dan anak2nya. Mula kelas pada jam 11 pagi, agak lewat. Tapi lebih kurang jam 5 petang siap la sepasang sandal yang comel ni.

     Asalnya pelajar saya nak buat sandal simple seperti gambar di bawah ni.



    Tapi saya beri pilihan lain dan tunjukan contoh dari gambar2 simpanan saya agar dia lebih terbuka. Bukan apa, kadang- kadang pelajar saya takut dan tak yakin dapat hasilkan kasut yang cantik. Mereka selalu memilih design yng terlalu simple sedangkan bagi saya, ianya tak berbaloi.

     Saya gembira bila pelajar saya berani mencabar diri mereka dan berseronok dengan hasilnya.😆😁

************   ***************   **********

     Kelas minggu lepas pula pelajar saya datang dari utara Malaysia -Pulau Pinang. Cantik orangnya, juga berjiwa besar ingin menceburi bidang perniagaan kasut.
Pilihan sandal yang ingin dihasilkan juga in trend, sesuai jiwa muda mudi sekarang.



      Kelas wedge clog ini adalah selama 2 hari sebenarnya. Tetapi memandangkan pelajar saya dari Pulau Pinang, kelas perlu tamat lebih awal. Lihatlah hasil tangannya. Menarik,kan? Sekarang memang trend anak2 muda pakai wedge clog. Design pun simple2 saja. Mereka gemar memilih sandal sarung yang boleh digayakan dengan pelbagai busana. Lihat hasil kerja tangannya yang baru pertama kali membuat sandal. Kemas dan ringkas.




~Minggu ni ada satu lagi kelas. Nanti inshaaAllah saya coretkan di sini bila ada kelapangan.
posted from Bloggeroid

{ 9 komen... read them below or add one }

leyna ramli said...

Email sy detail
anggon_zara@yahoo.com

aida awie said...

saya emailkan sekejap lg ye.

Anonymous said...

Assalamualaikum. blh emailkan details kelas? suhairul74@gmail.com

Anonymous said...

dear,email sy boleh bila kelas? rocketblur@yahoo.com

Aida Awie said...

Hello dear..
thanks kerana berminat dgn kelas2 kami. Buat masa skrg sy jarang ada di blog, boleh direct ke page kami www.facebook.com/kelaskasut

Hanizah Saidih said...

Salam....
Boleh emelkan sy detail ke hanizahsaidih7777@gmail.com?

Anonymous said...

hasron@hotmail.com

Dunia Kesehatan said...

Artikel yang luar biasa. Semoga informasinya bermanfaat untuk pembaca dan blognya ramai pengunjung.Sukses terus buat mba aida awie. Untuk anda yang sedang mencari cara penyembuhan penyakit dengan cepat silahkan 



Klik disini

Klik disini

klik disini

klik disini

klik disini

kick kapoo said...

Saya berminat nak belajar buat kasut ..
Kursus ni buat kat mana ye? Sbb sy tinggal di Perlis,harga brp ya ?