Click Here!

Kelas Mekap

Ditulis oleh Aida Awie on Sunday, August 15, 2010

   Sabtu lepas ai turun padang, shoot kelas mekap yang dibuat oleh kawan ai Shadila Izani. Bukan ler shoot kat padang, tapi kat satu premis milik rakan Dila nih..Best jugak yer kelas macam nih..Selain kite dapat ilmu, leh jugak melawa dgn teknik n skill yang betul..Xde la main hentam jeh.. Khas buat surirumah, student atau pekerja sekali pun ai galakkan sgt u all masuk kelas camnih..bukan pe, untuk meningkatkan keyakinan serta saham u all gak..hehehe...


Bile dah cun, seronok gitu..

    Ok lah, hari ni xmo citer panjang lebar..ai busy u...ai upload gambar2 yang ai snap hari tu jeh..Kalo u all nak sertai kelas mekap Dila nih..leh hubungi dia kat sini..

Dila dan Rina...



Last sekali sessi bergambar dengan Dila dan Rina..Ai selit kat situ gak..
Tembamnye ai bile pakai shawl...



{ 0 komen... read them below or add one }