Click Here!

Moh kita ke Ipoh lagi, weh!

Ditulis oleh Aida Awie on Thursday, April 4, 2013

    Weekend ni kami plan nak ke Ipoh lagi. Kali ni kami nak bawa parent side hubby. Saja jer la nak bawak gi jalan2 Ipoh. Dalam kepala ni macam banyak je perancangannya, tapi tak tahulah dapat pergi semua ke tidak. Maklum saja bawa orang tua pasti tak boleh nak jalan laju2. Kesian pulak umi & ayah termengah2 nanti mengikut rentak kami. Hehe...

Peta Ipoh- Pinjam dari tourmalaysia.com
     Nak pergi mana nanti ye? Hubby dah pesan awal2 lagi, pagi Ahad tu nak jalan2 di Pasar Karat@Memory Lane. Tak puas berjalan hari tu, nak mengulang semula katanya. Saya tak kisah. Ikutkan jer... Cuma nak sangat bawa mertua ke Taman Rekreasi Gunung Lang dan Taman Jepun. So, mungkin kali ni nak jugak jalan2 ke Kuala Kangsar. Tengok apa yang best kat sana pulak. Inshaa Allah...

Ramalan cuaca Ipoh untuk Sabtu dan Ahad ni.
     Kalau dilihat pada ramalan cuaca, macam tak berapa menggalakkan. Harap2 semuanya sekadar ramalan dan kami dapat berjalan2 dengan seronoknya.

{ 6 komen... read them below or add one }

JaSSNaNi said...

saya balik ke kampung gak weekend ni.. seronok tak sabar nak terjah pekan taiping nan bersejarah.. :) nak masuk zoo skali.. moga2 ada waktu utk itu..

Aida Awie said...

Oh.. Jassnani org taiping ke? Blh la bg panduan tmpt menarik di Perak nanti.

paridah said...

assalam slmt bercuti

Aida Awie said...

Wsalam paridah. Tq. Salam kenal jua

Anonymous said...

I've been surfing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It's pretty
worth enough for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made
good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.


my webpage: diet plan to lose weight

Aida Awie said...

Anon... Tq for reading my blog.