Click Here!

Pamplet Perlancongan- Ke mana kita?

Ditulis oleh Aida Awie on Tuesday, April 16, 2013

   Hujung minggu sudah sempat ke Tourism Malaysia dekat Saloma Bistro tu untuk dapatkan pamplet perlancongan. Sebenarnya cuma nak ambil pamplet tentang Tasik Kenyir, tapi hubby cakap dah alang2 datang tu ambil la sekali pamplet2 lain. Boleh jugak riki2 mana nak berjalan nanti.
   Penghujung November nanti nak ke Tasik Kenyir dengan family side hubby. Hopefully sepanjang percutian smooth la. Penginapan dah book siap2 di RPP. Murah dan kebetulan date kosong. So calling2 adik beradik ade yang bersetuju itulah yang jadi ke sana. Kalau harap berdua je, mati kutu kami tepi tasik tu. Apa pun memang nak kena study dulu kawasan tu. Ok, nak sambung baca pamplet2 ni.
  

{ 0 komen... read them below or add one }