Click Here!

Paragliding di Bukit Jugra

Ditulis oleh Aida Awie on Wednesday, April 24, 2013

Yeahhhh !!!
Akhirnya sampai jugak kat Bukit Jugra ni. Tu tengok tu, mereka yang berani  terbang dah beraksi. Sayup2 je tengok dari bawah. Macam best jer aktiviti ni, tapi saya tak berapa berani lagi nak try. 



Dah sampai kat atas. Park kereta kat belakang tembok tu. 


View dari atas Bukit Jugra ni memang tak menghampakan. Sangat awesome! Jom layan...










Bye bye Bukit Jugra, ada jodoh kita jumpa lagi...

{ 0 komen... read them below or add one }