Click Here!

Banyaknya sawang...

Ditulis oleh Aida Awie on Wednesday, October 20, 2010

    Ouhh..banyaknya sawang kat sini. Lama tul x update blog. ni sume gara2 bz dok siapkan rumah la ni. Emm..secara kasarnya peratusan pengubahsuaian rumah adalah 50%. Banyak lagi tu nak kene settle. Minggu lepas baru siap pasang lantai dan cat feature wall. Tapi nampak cam bertompok-tompok sket la. So, minggu ni kena tambah 1 layer lagi. Penat juga buat kerja mengecat ni eh...Patut la mahal upahnye...yer?

   Hari ni nak pergi sana lagi. Berkemungkinan malam ni tidur di sana jer, pasal x tau pukul berapa baru siap mengecat. Lagi pun nak tengok bilik air ada bocor tak.. Orang kata tutup lubang air n tgok dalam 2/3 hari kalo xde kesan air kt syiling means ok le tu. Petang ni lepas office hour nak pergi jenguk jap. Oh! I miss my new house..

{ 1 komen... read them below or add one }

Anonymous said...

hi..best u nak masuk rumah ye..?