Click Here!

Cikgu Teruja Bila Student Bersemangat

Ditulis oleh Aida Awie on Saturday, November 9, 2013


       Student saya semangat siapkan kasut ni. Dah tak sabar2 nak bawa pakai pergi kerja nanti katanya. Jadinya hari ni dia belajar sampai malam. Tupun dapat siapkan sebelah jer. Lagi sebelah nanti dia buat di rumah. Dah tak sabar2 lagi nak tau progress penghasilan kasut ni sehingga ke akhir. Buat sebelah dulu, janji tunjuk step lengkap.
 
      Seronok dan teruja bila ada student macam ni. Macam terasa-rasa diri sendiri masa zaman belajar dan jadi student dulu. Sentiasa teruja dengan benda baru!! Semoga ilmu ini bermanfaat hendaknya.


Published with Blogger-droid v2.0.10

{ 5 komen... read them below or add one }

Anonymous said...

Boleh emel saya tentang kelas buat kasut? Saya sangat berminat juga. tiong.stella@gmail.com. Terima kasih!

Aida Awie said...

hello stell, sudah email details kpd you.

wan@arelung said...

Kak , email kn sy tntng kelas buat kasut
.berminat nk join .email sy : annesim91@yahoo.com

Anonymous said...

sis, boleh email kan sy details kelas buat kasut ni. sheera.adam@yahoo.com

FAUZAN BLING BLING ENTERPRISE said...

Slm sis, nk join kelas buat kasut juga.... boleh emailkan sy fauzanblingbling@gmail.com ;)