Click Here!

Zizan Kelakar tapi Awie Serius dalam Bikers Kental!

Ditulis oleh Aida Awie on Friday, May 31, 2013

   Petang semalam lepas waktu kerja, berjimba dengan hubby di The Curve. Plan asal memang nak tengok wayang, cuma tak tahu nak tengok citer ape. Tapi bila sampai kat Cineleisure ngam2 je keluar kat mulut nak tengok Bikers Kental. Ini semua akibat terpengaruh dengan review 2 dari blog dan youtube la ni. Hubby ajak tengok Star Trek Into Darkness atau Ironman 3 pun tak layan dah. Hahaha!! Tapi nasib baik la tak menghampakan.



       Kalau nak tau kesudahan cerita korang kena tengok sendiri filem ni. Memang diakui cerita ni best dan tak menghampakan. Filem ni walaupun kelakar, tapi tetap ade mesej. Kesimpulannya, kita mudah dibutakan dengan cinta. Tak nampak realiti sebenar dek kerana sibuk mengejar sesuatu yang belum tentu dalam genggaman. Intan dah depan mata, tapi kaca jugak yang sibuk dicari.

{ 0 komen... read them below or add one }