Click Here!

Teruja dengan Jemputan Nuffnang!

Ditulis oleh Aida Awie on Thursday, May 23, 2013

Salam semua...

    Hari ni last day kerja dalam minggu ni. Esok adalah cuti Wesak dan kami akan berjimba ke tanah tinggi. Cuaca sekarang sangat panas, so kenalah naik bukit untuk sejukkan diri. Tapi sebelum berjimba, kena attend satu majlis dulu.

Launch Party Acer P3 Convertible Ultrabook

     Ok, seperti semua maklum, malam ni ada pelancaran produk terbaru Acer iaitu Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook. Saya telah diundang oleh pihak Nuffnang untuk bersama-sama memeriahkan majlis. Thanks Nuffnang!! Rasa teruja jugak memandangkan ini kali pertama saya menghadiri event2 seperti ini. Biasanya datang tengok wayang free jer. Hiks!

                            


P/S: Pasti lebih teruja kalau dapat bawak balik ultrabook tu sebijik,kan?


{ 0 komen... read them below or add one }