Click Here!

Erkk... Perlu ke semua ni ditulis?

Ditulis oleh Aida Awie on Tuesday, May 7, 2013

Erkk... !
(Terkelu & terkedu)

   Perlu ke perkara yang terlalu peribadi seperti ni diwar2kan? Fahamlah untuk testimoni, tapi rasanya tak perlulah terlalu detail kut... especially tang ayat yang terakhir tu. So berhati2 lah ye wahai kaum hawa. Adakalanya tak salah share sesuatu. Sharing is caring, kan? Tapi perlu ada batas2nya. 


* Pendapat peribadi saya, tulis mana yang patut je lah. Tak perlu detail sangat.


{ 2 komen... read them below or add one }

Suria Lekatlekitgurl said...

baik snap pic tunjuk terus.. amboi detail jalan cerita. susah jugak bila perasan malu dalam diri seseorang tu terlalu nipis & terlalu open minded sebab apa yang di tulis & di cakap dah macam takde tapisan lagi

Razfira said...

yuckss what the