Click Here!

Projek DIY Bag 2 dlm 1

Ditulis oleh Aida Awie on Sunday, June 29, 2014

Clutch yg dah siap.

        Kebelakangan ni macam seronok pulak buat clutch sendiri. Walaupun simple yang penting boleh ikut citarasa kita. Semalam saya buat 1 lagi clucth. Kali ni fungsinya 2 dalam 1. Boleh dipakai sebagai beg tangan atau sebagai clutch untuk ke majlis2 dinner.

* Jika ada yg berminat nak beli pattern dan kit asas untuk clutch ni boleh email kpd saya- aidadewie7311@gmail.com.


Kena buat patennya dulu. 

bag
Gamkan pengeras di bahagian pemegang. 

clutch
Jahitkan. Sebelum jahit tu kena pastikan dulu jenis material yg digunakan. 

Ni contoh pemegang yg siap. Lepas ni boleh dah cantumkan dgn badan beg. Sambungkan juga dgn lining.

diy bag
Lekatkan sedikit hiasan bagi menonjolkannya.

Dah siap!! 

Simple saja kan?

{ 0 komen... read them below or add one }