Click Here!

Idamanku Kini Milik Orang..

Ditulis oleh Aida Awie on Saturday, July 17, 2010

  Ni nk criter nih..semalam, punye ler sedih..Rumah yang ai dok usha dengan hubby ai tuh kini da jatuh ke tangan orang lain. Mesti korang kate..ape ler u nih, rumah pon jadik isu..Mesti ler..Rumah tu special tau..Pemandangan cantik, rumah cantik, full furnising plak tuh..depan ade playground, belakang ade tasik..siap dah tanam rumput bagai da..kire2 memang berbaloi ler kalo beli rumah nih. Tuan rumah tu nk jual pasal die nk balik kampung ngan anak-anak die.Isterinye da meninggal lame da..
   Nak dijadikan citer kami dibawa oleh ejen tengok rumah ni. Sebenarnye aku nak tengok rumah lain..so, lepas tengok rumah tu, ejen tu kate ade 2 bijik rumah lagi die nak show kat kami. Rumah kedua aku xminat sangat pasal die teres tengah..tapi mak aku berkenan pasal da siap renovation besarkan ruang dalam da..
rumah yang ketiga ni plak dalam pagar security..mase kami sampai tu hujan mencurah2 malam plak tuh..
so, bile da sampai, aku rase rumah yang last ni ler yang paling berkenan sekali..

{ 0 komen... read them below or add one }