Click Here!

Salam Berkenalan...

Ditulis oleh Aida Awie on Thursday, July 15, 2010

     Salam kepada pembaca semua...Ai nak citer serbe sdikit pasal diri ai ni..Yelah kan...kene lah berkenalan dulu...mase kite mule2 masuk sekolah dulu tu pun kite berkenalan dulu..dengan kawan2, dengan guru2kan..so, ai nak kenalkan ler diri ai nih..tu pon kalo u all nk kenal ler kan..hehe..

Ni gambar ai ngan hubby ai..kitorang sama2 chubbykan??
      Ai ni seorang isteri kepada seorang guru. Ai keje x besar, cuma jd admin jer di sebuah syarikat eletrik. Tapi di samping tu ai buat servis fotografi kawen..so, hujung2 minggu, nak2 pulak time cuti sekolah tu mmg ade le jobnye..ambil gambar pengantin ni memang faveret ai sejak dulu lagi..dulu, kalo time sedare mare kawen ai ler jd tukang sibuk nak ambilkan gambar diorang tuh..sampaikan bile time kenduri jeh, diorang da siap cakap suh ai amik gambar cantik2. mase tuh mane ade lagi orang upah..ai yang memang suke sangat amik gambar ni amik je ler dengan sukarela. name pon sukarela kan, so...free ler.bagi ai mase tuh bagaikan satu kepuasan dapat rakam gambar2 yang cantik dan paling penting pengantin tu puas hati.so, mule dari situ ler ai pikir nk jadikan hobi ai ni sebagai satu pendapatan sampingan.emm, sekurang2 nye boleh jugak ai buat beli barang2 yang ai berkenan..buat tambah2 pendapatan. Hubby ai ni memng best, dia tau bini die suke amik gambar, so dibelikannye ai dslr..ai punye suke dapat kamera tuh..berbunge2 hati ai mase terime present tuh.(Thanks bie, love u so much!)hehe..sape x suke kan, pucuk dicita, ulam mendatang ler kate kan..Dah dapat kamera besar, ape lagi, makin busy ler ai..ke sane sini pegi amik gambar..kalo dulu2 amik gambar sedare mare jeh..sekarang ai da amik gambar customer. kalo dulu asyik pakai auto mode jeh, sekarang da boleh ler pakai manual..nak kate pandai sangat tu idak ler..tp boleh ler sket2..banyak lagi yang ai nak blajar pasal fotografi nih..So, ai harap di masa tua nanti,ada perkara yang ai boleh kenangkan.
      
     

{ 0 komen... read them below or add one }