Click Here!

Tukar Kerja..

Ditulis oleh Aida Awie on Friday, July 30, 2010

   Boring tul ler...Nak cari kerja bukan senang, tapi ai da boring duk opis nih.. Emm..tapi nanti pindah rumah pun kene pindah kerja jugak...Jauh tu nak berulang Puncak Alam - Kepong..dah ler dengar diorang kate nak kluar dari P.Alam ni jamm!! Aduishh.. nak cari kerja kt mane nih..Pulak tuh kalo muda2 lagi best ler nak g interview, ni kalo da tua2 nih cam malas jeh nak ngusung fail gi interview...Hadoiii la...Pening kepala ai...

{ 0 komen... read them below or add one }