Click Here!

BBQ ke-2....Lobster mari!

Ditulis oleh Aida Awie on Wednesday, June 29, 2011

  BBQ kedua di rumah saya. Kali ni bersama keluarga suami sempena meraikan kakak sulongnya yang menerima ijazah dari OUM pertengahan bulan Jun lepas. Sudah agak lama tetapi tak sempat nak post entry ni.

Dalam gambar ni kami laki bini xde sebab dok jadi photographer.. Ni tak semua yang ada ni, keluarga kak chik, keluarga harith dan aus xde... Kalau semua ada legi meriah!
   Dalam BBQ ni perkara yang paling best adalah.... LOBSTER! Semua orang tertunggu-tunggu nak merasa isi lobster. Memang terbaekkk lah! Terima kasih buat Abang Shahrul sebab carikan lobster ni dari Johor. ~Next time kite BBQ lobster lagi eh...


{ 4 komen... read them below or add one }

linda a.k.a ibusumaiyah said...

sedapnyer...dah lama tak borong lobster kat penambang

Anonymous said...

Ide Anda sangat berguna

Anonymous said...

Terima kasih untuk posting ini indah. Mengagumi waktu dan usaha yang Anda lakukan ke dalam blog Anda dan informasi rinci yang Anda tawarkan.

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus