Click Here!

Pau Yik Mun

Ditulis oleh Aida Awie on Saturday, October 6, 2012

   Sapa dah try pau ni? Saya baru try hari ni. Dengarnya ramai sangat yang kata pau ni best, kan? So hari ni singgah Tanjung Malim jap untuk try pau femes ni.
    Kami tapau je pasal dah layan  sarapan kat kedai lain dulu. Lagipun nak rasa pau je. So lepas makan tadi bagi saya ok ler... Nak kata istimewa sangat tu tak ler. Cuma doh dia memang tak dinafikan sangat lembut dari pau2 yang pernah saya makan. Dari segi harganya pula RM2 sebiji. Rasanya saiz Pau Power kat Bandar Puncak Alam lagi besar dengan harga dan inti yang sama. Ok, saya nak teruskan perjalanan semula. Kita sambung lagi nanti.


{ 0 komen... read them below or add one }