Click Here!

Cerita Kelas Kasut & Sandal

Ditulis oleh Aida Awie on Tuesday, May 20, 2014

    Salam.
    Pagi ni singgah beli paper Metro kat kedai depan opis. Biasanya baca online je. Tapi sebab Pn. Farhana dah inform awal ttg artikel kelas kami ni. Gigih pagi2 nak beli surat khabar. Hehe...





     Untuk kisah lanjut, boleh baca di link ini
BuatKasutIkutCitarasa. Moga2 segala usaha kami tidak sia-sia dan mudah2an diberkati olehNya. Amiin..

{ 13 komen... read them below or add one }

Suria Lekatlekitgurl said...

macam best je bagi insan berkaki kecil macam saya... kekekeke

Aida Awie said...

Salam suria.. jom la join kelas kami. 8.6.2014 ni ada satu sessi buat sandal khas utk raya di Klang.

nazifah said...

salam.. minat nak joint kelas membuat kasut...
bleh bagi detail... yuran dan lokasi...

nazifah said...

email nazifah_man@yahoo.com

Aida Awie said...

Nazifah, saya sudah emailkan. Sila cek inbox ye.

Nur Hidayah Md Hanapiah said...

Assalamualaikum. Macm mane nak join class boleh bagu detail. . nr.hidayah.mh@gmail.com

Nur Hidayah Md Hanapiah said...

Assalamualaikum. Macm mane nak join class boleh bagu detail. . nr.hidayah.mh@gmail.com

Aida Awie said...

Nur Hidayah, saya sudah send ke emel. Sila check inbox ye.

Azah Sani said...

Slm.....interested nk join kelas buat kasut u, blh email info ttg kelas akan dtg ke azahabdullahsani @gmail.com

Hazizul Saleh said...

as salam.. nk tanyer puan ada amik order kasut custom utk kasut lelaki size besar tak.. kalau ada mcmana nak order..tq

Aida Awie said...

hazizul saleh, boleh dapatkan contact pn linda dr fb kami di link
www.facebook.com/kelaskasut.

Aida Awie said...

hazizul saleh, boleh dapatkan contact pn linda dr fb kami di link
www.facebook.com/kelaskasut.

Shah said...

Assalamualaikum. Bagaimana nAk sertai kelas membuat kasut ini? boleh bagi detail? Shahrul8881@gmail.com