Click Here!

Bila aku kebosanan...

Ditulis oleh Aida Awie on Wednesday, April 20, 2011

   Bila kat opis tak de keje... mula la keboringan melanda. Pastu mula la saya berjalan-jalan mencari hiburan di alam maya ni tak tentu hala. Baca blog, tengok gambar kawan-kawan kat facebook, baca topik forum yang mana menarik.. Pendek kata macam-macam la yang saya jumpa hari ni. Tapi tak jugak hilang boring ni. Last-last jumpa blog ni.. Kahkahkah.


    So, sambil buat entry ni, saya sedang santai baca sambil kunyah kacang yang saya beli pagi tadi. Jom ramai-ramai baca citer lawak kat sana.

{ 0 komen... read them below or add one }