Click Here!

Ada Apa Dengan Aidadewie...: DIY Deko Laman Porch.

Ditulis oleh Aida Awie on Tuesday, April 19, 2011

Ada Apa Dengan Aidadewie...: DIY Deko Laman Porch.:

    Ingat lagi tak entry saya ni? Kalau tak ingat atau tak pernah baca bolehlah klik kat link atas tu..

    Kalau dah baca entrynya, jangan lupa baca bahagian komen sekali sebab saya buat entry hari ni semata-mata nak membuktikan kata-kata seorang pengomen, Saudara Norazman. Bukanlah buktikan apa pun.. Cuma nak tahu je apa akan jadi kalau saya tak ikut nasihat dia. Dan apa saya dapat bila ikut nasihat dia..



    Ok, dah bersedia semua? Jom tengok gambar sambil baca caption. Jawapan ada di situ...

Semaknye.. Ni la kalau tak ikut nasihat orang.
Orang dah pesan letak plastik hitam, tapi tak mo buat..

Haa.. Yang ni pulak sebelah lagi yang ikut nasihat orang.
Kan ke terang sikit mata memandang... Ada sikit-sikit rumput tu tak pe lah..

Moralnya, next time kalau orang bagi nasihat tu ikut je, ok? Dah hujung minggu ni kena buat dua kali kerja... Kenalah buang balik batu tu untuk letak plastik hitam dulu. Naseb baik tinggal sebelah je lagi ..

{ 1 komen... read them below or add one }

NM02 said...

ha.. kan dah nampak cantek.. tersusun.. hehehe