Click Here!

Pisang Mungkin Berbuah Dua Kali...

Ditulis oleh Aida Awie on Thursday, August 22, 2013

Mood tak berapa nak ada sejak Labu sakit. Hilang dah keceriaan rumah ni. Labu kesayangan kami masih lagi sakit. Malah semakin lemah. Tadi masa call doc, doc nasihatkan kami bersedia sebab Labu dah tunjukan tanda2 dia akan pergi. Rupanya Labu dah stage 3 masa check semalam. Balik rumah, dia cirit hitam. Doc kata itu sebab najisnya dah bercampur darah. Apa pun Dr Shalina pesan jangan putus asa, dia minta kami terus force feed dan kekalkan ubat terutama B Complex tu supaya Labu still ada tenaga. Jangan paksa dia main atau jalan2. Itu akan waste tenaga yang dia ada untuk hidup. YA ALLAH... Aku tak sanggup tengok Labu kesayanganku sakit. Macam azab sangat. Remuknya hat tengok keadaan dia. Kalau ditakdirkan dah sampai ajalnya. Kau permudahkanlah.. Amin!

Published with Blogger-droid v2.0.10

{ 0 komen... read them below or add one }