Click Here!

Oh! Sayur2ku Telah Membesar

Ditulis oleh Aida Awie on Thursday, May 3, 2012

Dah lama tak update sayur kat belakang rumah. Kebelakangan ni sibuk menguruskan hal2 lain. Lagipun sekarang tengah plan family vacation ke Pord Dickson. Ceh! Macam jauh je bunyinye,kan? Hehe... PD je senang, booking last minute pun tak de hal. Ok, citer yang tu next entri la saya citer. Jom kita tengotj perkembamgan pokok2 sayur saya, ok.



Lobak putih sudah semakin membesar. Saya semai 7 anak pokok, 2 telah diberikan pada jiran lama.


Terung juga dah keluar buah sebesar bola golf. Lepas ni boleh makan sambal terung lagi.


Anak peria juga dah semakin tinggi. Tapi saya rasa macam tak sesuai pula tanam kat sini hari tu.
Published with Blogger-droid v2.0.4

{ 0 komen... read them below or add one }