Click Here!

Pernah tak rasa kesian?

Ditulis oleh Aida Awie on Thursday, July 11, 2013

general worker
Gelagat manusia
       Pernah tak korang terjumpa situasi seperti gambar kat atas masa stuck dalam jemm. Tak kira lah masa pergi atau balik office. Lepas tu dalam keadaan hujan. Pernah tak?

       Seriously saya rasa kesian kat pekerja 2 orang tu. Kenapa driver lori tak bagi diorang duduk depan, sedangkan masa pintas lori tu, ade je seat kosong. Kalau hari biasa tak pe la... Tapi pagi tadi hujan lebat ok... Kesiankan ? WaIaupun pekerja bawahan jer, patut ada la sikit sifat perikemanusiaan.

{ 0 komen... read them below or add one }