Click Here!

Selsema Punya Hal

Ditulis oleh Aida Awie on Tuesday, July 23, 2013


  Hari ni memang hazab sungguh. Dah la cuti raya tak lulus, boleh pulak buat drama paling sedih. Bukan menangis sebab tak dapat cuti, tapi sebab selsema yang teruk sangat.
   Perasan tak muka tu sebelah dah bengkak. Apa taknya.. Dari pagi tadi asyik bersin tak berenti, airmata asyik meleleh je. Lepas tu air hidung macam empangan pecah. Habis sekotak tisu kat office ni dok guna untuk mengesat air hidung dan airmata. Heh!
   Bos boleh buat lawak pulak tengok muka kita. Konon kita ni drama queen sangat sebab cuti panjang tak lulus. Sorry sikit eh.. Memang la sedih plan cuti raya kena batalkan. Tapi tak kuase nak buat drama2 nih.  Ade aku kesah?

*Mood kelaut bila tau cuti lulus sampai 13hb jer. Waa!!
Published with Blogger-droid v2.0.10

{ 0 komen... read them below or add one }