Click Here!

Tips Kurus!!

Ditulis oleh Aida Awie on Saturday, July 13, 2013

        Korang nak kurus tak? Saya pun nak kurus jugak, tapi macam susah je bila hormon dah tak stabil ni. Diet macam tak berkesan je. Ke saya yang buat dengan salah? Adeh...

        Bulan pose ni harap sangat dapat membantu sikit sebanyak memecahkan lemak2 yang ade ni. Tapi kena tambahan pasal makanan atau aktiviti supaya proses lebih cepat. Google2 tadi boleh pulak jumpa tips ni. Agak menarik jugak!



        Ha... Minum ni, jus campuran lobak merah dan timun. Nak tambah rasa sikit perahkan limau nipis. Boleh try ni. Bajet pun xde la besar sangat, cuma kena rajin je. Rajin ke? Hiks... Oh lemak ! Kenapa kau singgah di perutku...




             Tips no. 2 pulak, untuk korang praktikan sebelum tido. Tu pun rasanya malam minggu jer kut yang rajin sikit. Kalau buat hari bekerja, harus ade yang lambat ke ofis. Tak pun ade yang pergi ofis dengan perut penuh kapur. Ha.. Haru pulak nanti jadinya.

             Ok, tips yang ke 3 ni memang palang extreem. Kalau dah macam2 usaha dibuat tapi tetap tak menjadi jugak... Silakan ambil tempat masing2. Baring, tahan nafas, yang penting tarik masuk perut tu dan...















                                                GELEK SAJA DENGAN STEAMROLL !!!

             Pendek kata, buat aje lah apa2 pun asalkan tak memudaratkan. Jom la mulakan dari sekarang. Tepuk perut laju2 depan cermin takkan dapat mencairkan lemak.
posted from Bloggeroid,

{ 4 komen... read them below or add one }

Cida de' Nuanza said...

ganas giler yg last tu..hihihi

Aida Awie said...

Haha... yg last tu sekadar lawak je

suka suka said...

hi hi lawak kena gelek tu!

Aida Awie said...

Haha..