Click Here!

Belakang Tabir teater KL Sempit

Ditulis oleh Aida Awie on Tuesday, May 3, 2011

Untuk menjawab persoalan NM02, teater KL Sempit tiada lagi dalam Youtube. Yang ada cuma promo dan cerita belakang tabirnya jer..Apa pun silalah tengok...

  

   Apa-apa pun teater ni memang best. Harap adalah hamba Allah yang rekod dan masukkan dalam yootube ek.. Saya pun tak puas tengok sekali. Apakan daya tengok pun dah last day. Itu pun naseb baik jumpe tempatnya. Kalau tidak, saya pun melepas... Cuma yang lebih bestnye tengok hari terakhir ni, sebab habis jer teater tu Izwan Pilus nyanyi lagu dia yang fames dulu tu- Lagu Kembali Senyum, pakai kain pelikat je..

{ 1 komen... read them below or add one }

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sy selalu jugak tgk teater kat dbkl.. kebanyakkan teater2 bangsawan. Teater ni dpt invite dr FB.. terus ajak en hubby pegi. apapun sy tgk pementasan hr ke 2. setuju. teater ni memang best