Click Here!

Pagi-pagi dah melawat tokey pam.

Ditulis oleh Aida Awie on Tuesday, May 10, 2011

   Entah apa mood hari ni, pagi-pagi lagi dah buat lawatan kehormat kat nurseri. Hahaa.. Ni kes sebab ada setengah jam lagi sebelum masuk waktu office la nih. Hari ni keluar awal sikit dari rumah sebab kena gi farmasi Hosp. Sg Buloh ambil ubat. So, saja la singgah tengok harga pam kolam. Ikutkan hati nak je aku beli. Tapi otak cepat-cepat dok mencongak balance gaji yang ada, seimbang ke tidak sampai akhir bulan. Akhirnya aku sekadar singgah tanya harga je. Tapi ko tunggu la hujung bulan ni. Mesti nak angkat jugak! Dah lama tertangguh-tangguh dari dulu lagi. Nak jugak buat DIY kolam. Tak besar, kecik pon jadi le.. Harga pam kolam untuk 5 kaki tinggi tadi RM118. Tapi tokey tu bagi RM105. Rasa-rasa ok,tak rege tu? Ke ade tempat yang lagi murah? Boleh sapa-sapa bagi cadangan tak. Power  tak silap 5000 tokey tadi kata.

{ 0 komen... read them below or add one }