Click Here!

Pengumuman: Rumah untuk di sewa..

Ditulis oleh Aida Awie on Saturday, November 20, 2010

  Salam semua, nak shout kat sini..Saya nak sewakan rumah flat kami di Sek. 4,Kota Damansara. Sesiapa yang berminat boleh tinggalkan mesej di ruangan komen saya.

   Berdekatan dengan Kolej Segi, Ikea, Sunway Giza, dan Cova Square. Transport awam pun ada banyak..Bas, teksi & LRT. LRT terdekat di LRT Kelana Jaya/ Taman Bahagia. Kedai dekat je..boleh jalan kaki. Semua siap, kipas lampu semua ada.Boleh tengok dulu kalau nak.

{ 3 komen... read them below or add one }

Anonymous said...

salam..
umah ni tingkat bpe yek??
parking ok x
g lrt jln kaki jauh x??

Anonymous said...

salam
umah flat ni tingkat bpe??
nk g lrt bleh jln kaki x??
parking cmner??

Aida Awie said...

rumah ni tingkat 5. tak de lif. parking ada je kat bawah. kawasan selamat, xpernah dengar lagi ada kecurian kereta/motor sebab polis selalu round.
lrt terdekat kat kelana jaya. boleh tunggu bas kat tepi area kedai je.

P/s: boleh call direct no saya ye..
012-329 3217