Click Here!

Kami dah pindah..

Ditulis oleh Aida Awie on Saturday, November 6, 2010

   Kami dah pindah...  Meh tengok dua tiga keping gambar kami pindah...

Ni ha..Banyak tul barang-barang kami. Tu pun separuh da masuk lori.
Kelihatan adik aku tengah memunggah barang naik lori. Yang kat atas lori tu pekerja Abg Zifa ek..bukan adik aku.

Ni Abg Zifa, kalau nak sewa lori dia boleh hubungi 019-320 2012
   Tu tajuk entry hari ni. Kami nak war-warkan kepada teman-teman, saudara-mara bahawa kami sudah pun berpindah rumah pada Deepavali hari tu. So, nak datang rumah kena call dulu untuk dapatkan alamat baru. Sorry ye, alamat tak boleh diletakkan di sini atas faktor keselamatan. ( Macam kes pinjam along jer..nak lari sembunyi2...hahaha...)
  
   InsyaAllah, ada rezeki lebih kami panggil buat kenduri masuk rumah. Tapi kalau tak de kenduri pun boleh je datang... Kami menerima kunjungan anda dengan pintu yang terbuka. Kepada kawan-kawan saya jangan serik nak datang ye..kali ni dah tak payah panjat tingkat 5 lagi..Hihihi..

{ 0 komen... read them below or add one }