Click Here!

Driver Terjun

Ditulis oleh Aida Awie on Wednesday, March 21, 2012

   Petang tadi dekat2 waktu nak balik rumah, jiran call mintak tolong hantarkan ke spital bersalin. Oh, aku plak yang nerbes bila time2 camtu. Sampai je kat rumah, park keta dan terus ke rumah kak tu. Dia pun dah siap2 semua brg dalam kereta. Siap bukak pintu dan start enjin lagi.

   Aku masuk kereta,bismillah dan terus pandu setenang mungkin. Naseb baek ada adik kak tu layan borak,tak la nerbes sangat. Akhirnya selamat sampai jugak ke Hospital Umra,Shah Alam. Dari jam 6.30 petang duk tunggu punya tunggu, jam 7.45 mlm baru bersalin. Alhamdulillah selamat bersalin normal anak lelaki. Comelnye... Geram aku tengok anak akak tu. Masa taip ni aku masih lagi kat wad menunggu sedara mara dia datang. Takut jugak tinggal macam tu jer, adik dia bukan tau area ni. Lepas ni la baru balik rumah. Lapor nih!!


Published with Blogger-droid v2.0.4

{ 0 komen... read them below or add one }