Click Here!

Release tension!

Ditulis oleh Aida Awie on Sunday, April 15, 2012

   Hari Sabtu ingat nak la mula Projek Laman Dapur (PLD), tapi nampaknya tertangguh lagi la.      Hubby kena gi sekolah gotong-royong bersama PIBG bersihkan kawasan sekolah. Tapi yang tak bestnya, yang beria2 mencadang tu pun tak nampak bayang. Tension sangaaatt... Di rumah, saya mula jugalah sikit2, bab2 tanam menanam tu bolehlah. Bab gali2 dan cangkul2 kena la hubby yang buat. Saya bantu mana yang patut jer...

    Sedang menyemai Ros Jepun, hubby balik. Kesian... Balik dengan berpeluh2, nampaknya macam penat sangat. Tapi tiba2 hubby ajak pergi jalan2 PD. Saya ikutkan je, mungkin hubby nak release tension. Terbengkalai lagi la PLD. Pergi PD bukan buat apa pun, lepak2 tepi pantai sambil makan ayam golek. Tengok gelagat orang2 kat situ. Pastu singgah tengok rate hotel2 kat area tu sambil layan pemandangan. Boleh jugak la release tension walau pun pergi balik hari. Dalam banyak2 hotel yang kami singgah tu, permandangan paling menarik sekali adalah Lexis dan Grand Lexis Water Chalet. Beza dua hotel ni adalah Grand Lexis ada private pool dalam setiap unitnya. Lexis pula tiada pool tapi ada bath tub besar yang boleh masuk 2 org dalam satu masa. Bestnya...kan?


Published with Blogger-droid v2.0.4

{ 0 komen... read them below or add one }