Click Here!

String Trimmer Black & Decker

Ditulis oleh Aida Awie on Saturday, April 21, 2012

    Lenguh kaki dok round satu Giant Setia Alam tadi. Memang dah lama nak beli pemotong rumput ni. Jimat kos maintenant untuk potong rumput setiap bulan. Sebulan rm50 jugak sekali potong. Kalau 2 kali dah rm100. Kalau beli pemotong sendiri, 4 kali sebulan pun tak da hal,kan? Jimat banyak!


Published with Blogger-droid v2.0.4

{ 2 komen... read them below or add one }

kak ina kl said...

kadang-kadang malas nak gi giant sebab selalu terlebih budget
nak minta tolong vote blog akak bagi 2 kategori melalui fb boleh tak? Ni linknya http://mitbca.com/category.php?id=3

Aida Awie said...

mmg pun k.ina. mula2 dlm list 2-3 barang je. tapi time bayar selalu lebih.. ms gi Giant ni pun hajat nk beli pemotong rumput ni jer, sudahnya melarat ke barangan dapur bagai.