Click Here!

Ditulis oleh Aida Awie on Tuesday, April 17, 2012

    Tadi dalam jem nak balik ke opis lepas lunch nampak la mamat cina drive kereta antik ni kat belakang kereta comel saya.

    Walawei.. Macam best je naik kereta tak de bumbung ni,kan? Cuaca pulak tu mendung2 je.. Dah rasa cam kat Cameron Highland pun ada, pulak tu belah kiri ada pulak nurseri jual bunga macam2 kaler.

     Dok asyik sangat nengok kat kereta tu, tak perasan pulak kereta2 lain dah jalan jauh ke depan. Naseb baik mamat belakang tu cool tak de nak buat pesta hon. Kalau tak harus masuk bonet nak cover malu.. ;-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

{ 2 komen... read them below or add one }

Syira Qahira said...

salam

samalah kita, kalau tengok kete hebat sikit, mula lah lupa jalan.hehe

Aida Awie said...

kan ? kan ? igtkan sy sorang je. tp kalau hubby ada msti dia xbg tgok keta org lebih2. kononnya xmo org tu kembang hidung la..