Click Here!

Wajah Baru...

Ditulis oleh Aida Awie on Friday, April 6, 2012

   Hari ni tersangatlah banyaknya masa terluang. Jadi saya kemas sikit blog bersawang saya ni. Tukar sikit mana yang patut, buang mana yang tak penting tapi header tetap maintain... Sayang nak buang gambar kenangan ni. Hihihi...
   Hope korang semua suka la dengan pembaharuan kat blog ni. Sebab dah selalu sangat dengan gambar yang sama je sesekali tukar baru ler fresh biji mata kan? Ibarat rumah ler, kalau asyik cam tu jer susunan perabotnye, so boring ~ kan? kan? Ok, petang ni nak gi terjah gerai burger member say. Kasi support sket kat dia nak mula biz ni. Nantikan update entri pasal burger dia ok !
   

{ 2 komen... read them below or add one }

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Rumah papan.. sejuk. :D

Aida Awie said...

Terima kasih sudi berkunjung dan meninggalkan komen di teratak kayu ni. Rumah papan memang sejuk, lgpun ia lebih dekat dengan pengisian blog ni.