Click Here!

Heart Beat... Menjana pendapatan tambahan untuk blogger!

Ditulis oleh Aida Awie on Friday, January 14, 2011

 
    Jalan-jalan blog Mama Balqis ni terbaca la entry pasal nak tambah side income. Bagus ni. Tq ye Mama Balqis sudi sharing! Cuba je dulu, bukan rugi pun mencuba,kan? Lagi pun free. So, saya baru je daftar diri untuk join program affiliate ni.

   Siapa-siapa yang nak tambah side income, boleh klik kat link Heart Beat yang ada kat sebelah kanan side bar blog ni. Pas tu boleh la kita pakat klik akaun sesama kita ye, sebab katanya boleh klik2 cam tu. Termanya tak la ketat sangat macam Nuffnangs.

   Untuk yang nak mendaftarkan diri..sila klik link Heart Beat tu. Pastu scroll sampai bawah sampai jumpa ni dan klik kat situ.
   Lepas tu akan keluar pula page baru. Klik kat Create Account. Kemudian isi borang yang disediakan dan klik continue.

    Nanti keluar page baru yang bagitahu akaun kita dah pun berjaya didaftarkan dan ada voucher code ( Simpan la code tu, manalah tahu kita nak guna ke,kan. Kalau tak nak, just abaikan je ) kat situ. Di atas sekali page tersebut akan keluar cam kat bawah ni.

 Nampak tak 'Join HB Affiliate' tu? Klik kat situ pulak. Ha ni dia segala penerangannya dah keluar. Boleh la tumpang baca kat sini. Jangan lupa pulak klik kat online application tu.


Isi lagi segala butiran yang dikehendaki. Dan klik continue. Nanti keluar pulak page yang ada icon2 cam ni. 

Klik kat Get A Code tu. Pilih yang mana suka dan letakkan di side bar/ banner blog anda. Selesai. Harap fahamlah ye dengan tutorial ni.

{ 2 komen... read them below or add one }

Watie Rose said...

pernah baca gak tentang heart beat nih, lgpun dia bukan competitor ngan nuffnang..bolehlah join..

Anonymous said...

Therefore, the answer to the question as to which of these two
algae should you take is that you should definitely have
both of them in your diet. For one thing, it's difficult to destroy a part of the cell without damaging the rest of the cell.
Green superfoods, for example, are often some of
the best when it comes to your health.

Here is my weblog Chris "the Kiwi" Ashenden - ireport.cnn.com
-