Click Here!

Buat hangin jer pagi ni !!

Ditulis oleh Aida Awie on Wednesday, January 5, 2011

   Salam pagi semua...
   Pagi ni hangin sikit dengan bebrapa perkara. Pertama, saya terlupa tutup plag termos air. Dah sampai area office baru teringat, nak patah balik rumah memang tak sempat dah. Harap-harap air tak kering dan suami saya balik rumah cepat. Keduanya, bengang sangat sebab member saya lupa nak bank in cheque gaji 3hb hari tu. So..sampai pagi ni akaun saya masih empty. Yang ketiga pulak, van security bank block belakang kereta saya menyebabkan saya tak dapat keluar parking dan lambat masuk office... padahal banyak jer parking kosong. Huh! Tension!!!

{ 2 komen... read them below or add one }

Anonymous said...

Thhanks very nice blog!

my homepage :: how Do you get your ex boyfriend how to get a woman Back

Anonymous said...

At some time over time, many companies considered the field of social websites being a playing terrain for children. Those days are over.


Also visit my homepage; seo prices (http://www.wro5.com/wroxe/?document_srl=328437)