Click Here!

The Making of Rustic Garden

Ditulis oleh Aida Awie on Tuesday, January 25, 2011


      Dah penat dah cari semua bahan untuk Rustic Garden kami ni. Sekarang masanya kita menghias dan menyusun atur segala yang telah kita kutip selama ini. Ok, sila lihat betapa gigihnya suami saya menyiapkan tamannya. Kegigihannya ni memang superb la. Saya pun masih nak merehat-rehatkan diri lagi dek kepenatan. Tapi rupanya dia gigihkan jua dirinya sebab masa kitorang dok tengah menjolok bird nest tu, sorang kawan baiknya dari sekolah lama dah tepon nak datang rumah. Isterinya yang baru habis pantang tak sabar nak datang rumah sebab dah terbaca entry-entry dari blog ni. Bagus jugak, siap terus taman ni. Kalau tak, haruslah tertangguh lagi. Hihihi..













     Dah siap pun...Tada!! Bak kata Watie, boleh la makan cekodok petang-petang kat sini... Cantik tak? Diharap dapat memberi ilham kepada korang sume untuk menghias laman rumah. Ingat! Untuk laman yang cantik, tak semestinya perlu mengeluarkan belanja yang besar.

Saja jer xtra large kan gambar ni. Kasi puas sikit mata korang tengok. Ok kan?



{ 3 komen... read them below or add one }

Watie Rose said...

tunggu rumput2 tu naik pastu mesti walla kan...

Aida Awie said...

yup..watie nnt datang la sini cuti2 sekolah.

Anonymous said...

Hello, I made a sitе about basκet
ball too, not on lіne yet but you can аlready haνe
a pгeνiew if you want. Be the fiгst to ѕeе thеse results

Also visit my weblog: Tickets Online