Click Here!

Apa punya mak ni?

Ditulis oleh Aida Awie on Friday, December 24, 2010

Sumber: http://www.hmetro.com.my/articles/Gelagatpeliktarikperhatian/Article
    Pagi-pagi bukak MyMetro baca berita utama. Hish..Dunia ni memang dah nak kiamat agaknya. Dulu musim anak bunuh mak, sekarang ni musim mak pula bunuh anak. Entah setan mana la yang merasuk fikiran diorang ni tak tahulah. Minta-mintalah kejadian seumpama ini tak berlaku pada keluarga kita,kan?
   
   Marsuzana Che Muda boleh dihukum mati mandatori atas kesalahannya membunuh anak perempuannya, Alia Maizara Mohd Azim yang berusia tujuh bulan. Aduh! Baru berumur tujuh bulan? Entah apalah salah budak tu agaknya kan? Sanggup si mak membunuh anaknya...Kejam..Dunia sekarang semakin kejam! Tengok saja gambarnya, dah bunuh anak sendiri pun boleh buat muka selamba jer. Macam tak de apa-apa yang berlaku.
 

{ 2 komen... read them below or add one }

KizZ said...

adeh leh plak wat muka slamber si mak ni..

Jom sini,
Kiz Garden

Anonymous said...

die mybe skit, kan dalam news ade mention die mengalami tekanan perasaan & kemurungan, die xsdrkn diri, meracau2, sume ni qada & qadar Allah, segalanya dah tertulis...