Click Here!

Nak join GA !!

Ditulis oleh Aida Awie on Thursday, December 23, 2010

  Ni first time nak join GA. Sajer try... Bukan nak sangat menang, tapi nak cari pengalaman jer. Lagipun join GA boleh merapatkan ukhwah ape... Tak lupe jugak nak ucap tahniah dan Happy Anniversary kepada tuan blog niezzareena memory yang menganjurkan GA tersebut. So mari la ramai-ramai kita join GA ni...

.

Hadiah-hadiahnya adalah sehelai shawl. Tapi kalau pemenang seorang yang free hair, ada hadiah lain katanya.

 
Cantikkan hadiahnya? Nak join GA klik di sini.

{ 3 komen... read them below or add one }

NM02 said...

hallu...

maceh sudi join GA ni dan gud luck ye.. saya dah follow dan awak dah masuk dalam blog list saya. senang2 singgah le bw ye..

tenangsudey said...

cantik shawl... GA tu macam mane ek?

Aida Awie said...

tenangsudey...boleh check kat link yang saya bagi kat atas.