Click Here!

Askar jadi doktor, doktor jadi pencabul..

Ditulis oleh Aida Awie on Thursday, December 2, 2010

   Wuish..macam-macam hal sekarang. Ramai sangat orang yang suka berlakun. Yang terbaru dalam paper Metro ni, berlakun jadi doktor untuk mencabul. Mental problem ke hape orang tu...
 
   Tapi tulah kata orang kan, sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga..tak gitu? Haa..sekarang dah tertangkap pun si doktor palsu tu setelah satu laporan polis dibuat oleh seorang remaja 18 tahun yang bekerja di klinik tersebut mendakwa dia dicabul doktor tersebut. Nak baca lebih lengkap, klik je link ni.. myMetro 3 tahun berlagak doktor pakar.

{ 0 komen... read them below or add one }